Hoppa till sidans innehåll

Ansökan om FAI-sportlicens


FAI sportlicens via CardskipperFör att kunna delta och tävla på FAI-sanktionerade tävlingar krävs att du har en FAI-licens. Du ansöker om FAI-sportlicensen i formuläret nedan på denna sida. 

FAI-sportlicensen fås enbart digitalt, som en pdf-fil. Har du tappat bort pdf-filen? Du kan alltid begära att få den per e-post på nytt via FAI:s hemsida.

Vi ber dig som tagit ut en sportlicens efter december 2020 att kontrollera att din sportlicens verkligen har gått ut innan du beställer den på nytt. För sportlicensen utfärdas numera på 5 år. 

För att beställa en ny licens, förlänga eller ändra uppgifter exempelvis e-postadress så behöver du betala en administrativ avgift för licensen på 100 kr och den tas ut per sportlicensgren. Du betalar genom att SWISHa avgiften till FSF på nummer 1230081091.

Från att du betalat den administrativa avgiften för FAI-sportlicensen samt fyllt i formuläret nedan tar det upp till två veckor innan sportlicensen är utfärdad. 

Behöver du din FAI-spoirtlicens ännu snabbare?
Då gäller en tilläggsavgift för expresshantering (inom fyra dagar) så addera nedan belopp när du swishar

  • 700 kr för seniorer 
  • 500 kr för juniorer t om 25 år


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info