Hoppa till sidans innehåll

Flygsport erbjuder en föreningswebblösning med hjälp av Sitevision

01 JUL 2022 19:16
Vi kan nu äntligen informera er om att från september kommer vi att kunna erbjuda er föreningar en sajt via Sitevision CMS-molnlösning.
  • Skapad: 01 JUL 2022 19:16

Det är en möjlighet genom att använda ert föreningsföreningsbidrag och då delta i en digitalworkshop om hemsidan. I samband med workshopen får ni access till er sajt.

Att sätta upp sajten kostar normalt 5 000 kr men vi får det för halva priset och har beslutat att ni får använda årets föreningsbidrag till detta. Framöver kommer er förening få betala 750 kr/år för lösningen (viss begränsning i antal sidvisningar och lagringsutrymme används mer så kan beloppet gå upp något) men detta belopp kan man slippa betala genom att föreningen antingen LOK eller SISU redovisar året före. Alltså för att ni skall få det gratis 2023 så skall ni LOK eller SISU redovisa under 2022.

Vi kommer komma ut med mer information under augusti, men detta är den lösning vi rekommenderar er att använda. Speciellt er som behöver ersätta er  hemsideslösningen via IdrottOnLine. Vet ni redan att ni vill vara med kan ni förbereda er med att skicka er logo till This is a mailto link och preliminär anmäla er till flygsports Sitevision lösning.

Ha nu en fortsatt underbar flygsommar!

Skribent: Kjell Folkesson
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info