Hoppa till sidans innehåll

Extern PR verksamhet


PR Material

Det finns några saker framtagna för att hjälpa klubbar och instruktörer att göra extern reklam för hängflyg, för att locka nya utövare till sporten eller öka allmänhetens medvetnade om sporten.

 

Utställningsmonter
Det finns en utställningsmonter som är lämplig att använda på mässor och flygdagar, den kan du låna mot fraktkostnaden. Montern har en egen bärväska och kan fraktas i bagaget på en personbil. När den inte är ute på turne så bor den hos sista användaren. Om du lånar den så uppdateras sidan men ditt namn då den kommer att ligga hos dig.  

 

För tillfället ligger montern hos Annika Collén i Umeå. Annika nås på This is a mailto link

 

Du bokar montern genom att kontakta kansliet på 0515-37155 eller via mail This is a mailto link

 

Reklambroshyr
En broshyr i färgtryck kan beställas gratis från hängflygförbundets kansli på 0515-37155 eller via mail This is a mailto link

 

Simulatorn
Vill ni visa hängflyg på en mässa eller liknande kan simulatorn hjälpa till att fånga uppmärksamhet, den består av en ställning där man krokar i en sele, man kan sedan styra en hängflygsimulator som körs på en PC. Utöver själva simulatorn måste du ha en Sele och PC (Windows, 3D grafik) gärna med projektor eller stor skärm. Mjukvaran följer med simulatorn. Simulatorn bokar du av styrelsen This is a mailto link

Uppdaterad: 01 MAR 2016 23:22 Skribent: Tomas Söderqvist


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Hängflygförbundet
c/o Harald Holmström, Lövgatan 2
565 33 Mullsjö

Kontakt:
Tel: +46705948278
E-post: This is a mailto link

Se all info